I Hjärna och Hjärtas guide för viktnedgång hittar du information och verktyg som hjälper dig nå dina mål på ett hälsosamt och långsiktigt sätt.

Ta del av riktlinjer och rekommendationer för kostintag, samt tips om hur du sätter upp mål som gör resan enklare.

Hej, mitt namn är Kim!

Jag har alltid haft en stor passion för att hjälpa andra människor nå sina mål. För mig är det mest givande känslan av att vara en del av andras framgång.

CERTIFIED NUTRITIONIST

Ta del av riktlinjer och rekommendationer för kostintag, samt tips om hur du sätter upp mål som gör resan enklare.

Ladda ner gratis genom att fylla i din emailadress nedan. Om du har frågor relaterat till guiden eller är intresserad av våra tjänster är du varmt välkommen att kontakta oss.

Ladda ner
gratis guide!

PDF Download

FREE DOWNLOAD

Send download link to:

När du anger din e-postadress och begär guiden kommer du att få ett e-postmeddelande med en länk för att ladda ner den.

Vad våra klienter har att säga om oss

Med din hjälp känner jag att jag har fått otroligt mycket energi samt känt mig starkare under träningspassen. Det är jättekul att se vilken skillnad det kan göra när man får rätt verktyg. Tusen tack, du är grym och otroligt kunnig och inspirerande.

– Mikaela

Jag har fått en bättre förståelse om hur fördelningen av kolhydrater, fett och protein bör se ut och vad som är en lagom portion. Jag är mätt under dagen, slipper sötsug och risk för dåliga beslut.

– Jenny

Stort tack till Kim som snabbt och enkelt lärt mig hur mycket energi jag ska få i mig samt hur jag ska fördela detta på bästa sätt under dagen. Nådde mitt mål redan efter 14 dagar och siktar nu mot nya som jag trodde innan var omöjliga.

– Anna

Jag är supernöjd med Kim! Han har stor kunskap, kan svara på frågor och motivera kostschemat på ett sätt som man förstår. Han är lyhörd och justerade schemat efter mina behov och önskningar. Dessutom gav han mycket pepp och beröm som gjorde att man kände sig taggad på att följa schemat. Stort tack!

– Stina

Jag kan varmt rekommendera kostrådgivning och coaching från Kim. För mig har det inte bara varit en diet, utan snarare en lärdom för livet. Nu vet jag vad jag ska äta att för vara pigg och må bra.

– Erik

Kim har varit en stöttande och motiverande kraft som fått mig på rätt bana igen och hjälpt mig att förstå hur jag ska förhålla mig till mat för att nå mina mål.

– Emil

Jag valde att anlita Kim då jag behövde en förändring i min vardag. Vi har tillsammans skräddarsytt ett kostschema helt efter mina behov och preferenser. Kim har haft ett extremt bra tålamod och han är helt fantastisk på att vägleda, följa upp samt peppa. Denna utmaning blev så mycket enklare än vad jag någonsin hade föreställt mig tack vare honom. Tack så hemskt mycket, Kim!

– Kristin