Uppnå dina hälsomål med skräddarsydd kostrådgivning och professionell coaching.

Nedan finner du information och priser för våra tjänster inom kostrådgivning och coaching. Om du har några frågor maila oss gärna eller boka en gratis konsultation genom att följa länken nedan.

CERTIFIED NUTRITIONIST

Våra kostscheman anpassas efter dina mål och förutsättningar oavsett vart i livet du befinner dig.

Om du har mål att gå ner i vikt, gå upp i vikt, få ut maximalt av din träning eller äta mer hälsosamt hittar vi ett upplägg som passar just dig.

En hälsosam kost innefattar inte bara vilka livsmedel man konsumerar eller mängden kalorier, utan även förhållandet man har till sin kost. Att kunna njuta av och se fram emot sina måltider är precis lika viktigt, speciellt när man jobbar mot sina mål. Vi erbjuder därför inte några dieter, utan kostscheman som lägger grunden för hälsosamma matvanor livet ut.

I samband med kostscheman erbjuder vi även coaching med uppföljning veckovis för möjlighet att följa upp dina mål, samt utföra potentiella korrigeringar till kostschemat så att vi hittar det som fungerar bäst för just dig.

Samtliga tjänster erbjuds online eller i person.

Kostrådgivning Standard

Vårt standardpaket innehåller ett individanpassade kostscheman som utformas efter dina behov och preferenser, uppstartsmöte på 60 minuter samt coaching och uppföljning veckovis där du får stöd i processen mot dina mål. Vi diskuterar processen, korrigeringar av kostschemat, samt dina erfarenheter från föregående vecka.

 • Individanpassade kostscheman.

 • Måltidsalternativ för 5 eller 10 dagar* med hög flexibilitet.

 • Proffessionel coaching varje vecka.
 • Paket mellan 2-6 månader.

Pris: Från 1895kr/mån

*Paket på 2 månader inkluderar 5st olika kostscheman. Paket på 4 eller 6 månader inkluderar 10st kostscheman.

Kostrådgivning Sambo

Detta paket erbjuder standardpaketet för 2 personer som delar kosthållning. Individanpassade kostscheman som utformas efter era behov och preferenser, uppstartsmöte på 60 minuter samt individuell coaching och uppföljning veckovis där ni får stöd i processen mot era mål.

 • Individanpassade kostscheman för 2 personer med utgångspunkt i samma kost.

 • Måltidsalternativ för 5 eller 10 dagar* med hög flexibilitet.

 • Proffessionel coaching individuellt varje vecka.
 • Paket mellan 2-6 månader.

Pris: Från 3495kr/mån

*Paket på 2 månader inkluderar 5st olika kostscheman. Paket på 4 eller 6 månader inkluderar 10st kostscheman.

Kostrådgivning Enkel

Detta paket inkluderar uppstartsmöte på 60 minuter samt individanpassade kostscheman som utformas efter dina preferenser och mål. Detta paket passar dig som redan etablerat dina kostvanor och vill få en överblick på hur en hälsosam kost med rätt mängd energi ser ut i relation till dina mål.

 • 5st Individanpassade kostscheman.

Pris: 2945kr

I coachingen utgår vi alltid efter din startpunkt och dina förutsättningar för att tillsammans jobba mot ditt slutgiltiga mål.

Coaching är en samtalsmetod som i grunden handlar om att bjuda in till reflektion i syfte att öka en persons medvetenhet. En ökad medvetenhet öppnar upp möjligheten att agera på det som känns viktigt och se vilken strategi som är lämpligast att använda för att nå sina mål. Det kan gälla mål för prestation, livsstilsförändringar eller andra områden som berör din hälsa, till exempel stress eller sömn.

I coachingen utgår vi alltid efter din startpunkt och dina förutsättningar för att tillsammans jobba mot ditt slutgiltiga mål. I processen utforskar vi vad du har för möjligheter, vad som kan hindra dig och hur vi kan bemöta det för att skapa delmål som gör processen enklare.

Erbjuds online eller i person.

Coaching Standard

 • Uppstartsmöte 60 min.
 • Uppföljning varje vecka 45 min.
 • Tillgång över telefon varje dag.

Pris: 1595kr/Mån