Välkommen till

Hjärna och Hjärta

Jag har alltid haft en stor passion för att hjälpa andra människor nå sina mål. För mig är det mest givande känslan av att vara en del av andras framgång. Detta har inspirerat mig genom livet och lett till att jag valt att jobba med kostrådgivning och coachning.

Jag har länge varit intresserad av hälsa, både mental och fysisk, och har ett stort intresse för att undersöka de aspekter i livet som lägger grunden för detta. Hur träning och kost påverkar vårt välmående har länge fascinerat mig, och mitt intresse för mental och psykisk hälsa bidragit djupdykning inom psykologi, coachning och filosofi.

CERTIFIED NUTRITIONIST

Enligt mig är hälsa något som innefattar alla aspekter av livet, där de viktigaste pelarna är kost, fysisk aktivitet, stress och sömn. En balans mellan dessa pelare bidrar enligt mig till ett tillstånd av optimal hälsa och välbefinnande.

Under min utbildning har mina erfarenheter gett mig ett objektivt perspektiv på kost, och det har blivit väldigt tydligt för mig att det är något som måste anpassas efter varje persons förutsättningar, livsstil och preferenser. Min strävan är därför att erbjuda så individanpassad coachning och kostrådgivning som möjligt för att skapa optimala förutsättningar för dig att nå dina mål.

Med motivation, stöd och planering är allt möjligt.

Kim Simonsson
Ägare & grundare av Hjärna och Hjärta

Meriter
____

  • Kandidatutbildning: Hälsopromotion och kostvetenskap – Göteborgs Universitet
    Fördjupning inom: Coaching, Kostvetenskap, Häslokommunikation, Idrottsnutrition, Fysisk aktivitet: stress och hälsa.
  • KRAFT-instruktör – Umeå Universitet

Tjänster & Paket vi erbjuder

Våra tjänster anpassas efter dina mål och förutsättningar oavsett vart i livet du befinner dig.

Kostrådgivning

Om du har mål att gå ner i vikt, gå upp i vikt, få ut maximalt av din träning eller äta mer hälsosamt hittar vi ett upplägg som passar just dig.

Coaching

Coaching är en samtalsmetod som i grunden handlar om att bjuda in till reflektion i syfte att öka en persons medvetenhet och handlingskraft.

Föreläsning

Vi erbjuder föreläsningar om kost för hälsa och prestation inom olika idrotter, hur vi kan hantera stress, hur vi skapar hälsosamma vanor m.m.