Våra kostscheman anpassas efter dina mål och förutsättningar oavsett vart i livet du befinner dig.

Om du har mål att gå ner i vikt, gå upp i vikt, få ut maximalt av din träning eller äta mer hälsosamt hittar vi ett upplägg som passar just dig.

En hälsosam kost innefattar inte bara vilka livsmedel man konsumerar eller mängden kalorier, utan även förhållandet man har till sin kost. Att kunna njuta av och se fram emot sina måltider är precis lika viktigt, speciellt när man jobbar mot sina mål. Vi erbjuder därför inte några dieter, utan kostscheman som lägger grunden för hälsosamma matvanor livet ut.

I samband med kostscheman erbjuder vi även coaching med uppföljning veckovis för möjlighet att följa upp dina mål, samt utföra potentiella korrigeringar till kostschemat så att vi hittar det som fungerar bäst för just dig.
Om du är prenumerant på Fitmeals erbjuder vi även möjligheten att implementera deras lådor i din kostplan.

Samtliga tjänster erbjuds online eller i person.

Kostrådgivning Standard

Detta paket innehåller ett individanpassat kostschema som utformas efter dina behov och preferenser, uppstartsmöte på 60 minuter samt coaching och uppföljning veckovis där du får stöd och vi följer upp på delmål, diskuterar processen, korrigeringar av kostschemat, samt dina erfarenheter från föregående vecka.

  • Individanpassat kostschema

  • Uppföljning & coaching veckovis

  • Paket mellan 2 och 6 månader

Pris: Från 1200kr/månad

Kostrådgivning Sambo

Detta paket erbjuder standardpaketet för 2 personer som delar kosthållning. Individanpassade kostschema som utformas efter era behov och preferenser, uppstartsmöte på 60 minuter samt coaching och uppföljning veckovis där ni får stöd och vi följer upp på era delmål, diskuterar processen, korrigeringar av kostschemat, samt era erfarenheter från föregående vecka.

  • Individanpassat kostschema för 2 personer med utgångspunkt i samma kost

  • Individuell uppföljning & coaching veckovis

  • Paket mellan 3 och 6 månader

Pris: Från 2000kr/månad

Kostrådgivning Enkel

Detta paket innehåller uppstartsmöte på 60 minuter samt ett individanpassat kostschema som utformas efter dina preferenser. Detta paket passar dig som vill få en överblick på hur en hälsosam kost kan se ut baserat på dina behov och preferenser.

  • Individanpassat kostschema

Pris: 1500kr